از علائم تا تشخیص دیابت نوع دو + عوارض و درمان

آشنایی با دیابت نوع 2 و علائم آن

دیابت نوع دو که دیابت تیپ دو، دیابت شیرین نوع ۲ یا دیابت شیرین غیروابسته به انسولین (NIDDM) هم نامیده می‌شود، نوعی از دیابت است که به دلیل اختلال در نحوه استفاده بدن از گلوکز (قند) شناخته شده است. همچنین باعث ایجاد مشکلات دیگری در نحوه ذخیره و پردازش سایر اشکال انرژی از جمله چربی بدن شما می‌­شود. از آن‌جایی‌که تمام سلول­‌های بدن شما برای عملکرد طبیعی به قند نیاز دارند، قند موردنیاز آن‌ها باکمک هورمونی به نام انسولین وارد سلول‌ها می‌­شود.

درصورتی‌که انسولین کافی در بدن وجود نداشته باشد یا پاسخ بدن شما به انسولین متوقف شود، قند در خون انباشته شده و باعث ایجاد سطح بالای قند خون و ابتلا به دیابت می‌شود. سطح بالای قند خون نیز در صورت عدم درمان می‌­تواند منجر به مشکلاتی شود. در این مقاله قصد داریم به بررسی علل، علائم و نشانه‌های دیابت نوع 2، عوارض و راهکارهای پیشگیری از دیابت نوع 2 و تفاوت دیابت نوع دو با دیابت نوع 1 بپردازیم و در این خصوص توضیحاتی را ارائه دهیم. برای آشنایی با دیابت نوع 2 با ما همراه باشید.

دیابت نوع 1 و دیابت نوع 2 چه تفاوتی دارند؟

دو نوع مختلف دیابت نوع 1 و نوع 2 وجود دارد: دیابت نوع 1، این­­گونه تعریف می‌­شود که پانکراس(یک اندام در شکم) تولید انسولین را متوقف می‌­کند. در دیابت نوع 2، پاسخ بدن به سطوح طبیعی یا حتی بالا انسولین متوقف می‌­شود و با گذشت زمان، پانکراس انسولین کافی تولید نمی­‌کند. در ایالات متحده، کانادا و اروپا، حدود 90 درصد افراد مبتلا به دیابت، دیابت نوع 2 دارند. این میزان در ایران هم تقریباً به همین اندازه است. توجه به این نکته ضروری است که دیابت نوع 2 یک بیماری مزمن پزشکی است که نیاز به نظارت و درمان منظم در طول زندگی دارد تا سطح قند خون تا حد ممکن نزدیک به حد طبیعی باشد. این نظارت شامل تغییرات سبک زندگی، از جمله رژیم غذایی و عادات ورزشی گرفته تا اقدامات خود مراقبتی و گاهی اوقات مصرف دارو است. خوشبختانه، درمان­‌های تجویزی می‌‌­توانند سطح قند خون شما را تحت کنترل نگه داشته و خطر ابتلا به عوارض را به حداقل برسانند.

پزشکان معمولاً می‌­توانند تشخیص دهند که فرد مبتلا به دیابت نوع 1 یا 2 است، اما شرایطی وجود دارد که تشخیص آن دشوار است. دیابت نوع 1 باید در فردی بدون سابقه خانوادگی قوی دیابت نوع 2 مشکوک باشد که شامل عوامل خطر زیر است:

  • علائمی مانند تکرر ادرار و کاهش وزن
  • سطح قند خون بالا حتی پس از شروع درمان دیابت نوع 2
  • سابقه خانوادگی بیماری­‌های خودایمنی خاص مانند کم کاری تیروئید، پرکاری تیروئید یا سلیاک

در چنین مواردی، پزشکان اغلب آزمایش‌های خون اضافی را انجام می‌دهند تا مشخص کنند که فرد دارای کدام نوع دیابت است. در ادامه یک نمای کلی از دیابت نوع 2، تأثیر آن بر بدن، علل ایجاد این بیماری و اطلاعات مهم دیگر درخصوص این نوع دیابت را شرح می­‌دهیم.

تاثیر دیابت نوع 2 بر جسم و روان فرد مبتلا

می‌توان گفت تشخیص دیابت نوع 2 تجربه‌ای بسیار اضطراب‌آور و نگران کننده بوده و معمولاً سؤالاتی را در ذهن فرد مبتلا به دیابت شکل می‌دهد. سؤالاتی مانند اینکه چرا این بیماری ایجاد شده است؟ چه معنایی برای سلامت طولانی‌مدت دارد؟ چگونه بر زندگی روزمره تأثیر می‌گذارد؟

اثرات دیابت نوع2 بر جسم و روان

البته درخصوص تشخیص نگرانی زیادی وجود ندارد؛ چراکه پزشک یا پرستار شما می‌­تواند به این سوالات پاسخ داده و درمورد موارد موردانتظار شما اطلاع رسانی‌های لازم را انجام دهد. آن‌ها همچنین می‌­توانند به شما منابع حمایتی شامل خدمات پزشکی و روانی تجویز کرده که این موارد می‌تواند شامل کلاس‌های گروهی باشد. ملاقات با متخصص تغذیه، مددکار اجتماعی و سایر منابع آموزشی مانند کتاب‌ها، وب سایت‌ها یا مجلات باشند.

برای بیشتر افراد، ماه‌های ابتدایی پس از تشخیص، پر از فراز و نشیب‌های عاطفی است؛ چراکه اگر به تازگی دیابت نوع دو در شما تشخیص داده شده، شما و خانواده‌­تان باید هرچه سریع‌تر زمانی را برای یادگیری درمورد این بیماری و مراقبت‌های لازم استفاده کنید تا مراقبت از دیابت که شامل آزمایش قند خون، مراجعه به جلسات پزشکی و مصرف داروها است، قسمت قابل توجهی از برنامه روزانه شما باشد. بهتر است تمامی این اقدامات منظم و دائم باشند تا نتایج مطلوبی دریافت کنید.

همچنین برای صرفه‌جویی در وقت و هزینه خود می‌توانید از خدمات پزشکی آنلاین استفاده کنید؛ در این‌جا این امکان را برای شما فراهم کرده­‌ایم تا با استفاده از اپلیکشین سیناکر از مشاوره‌های پزشکان متخصص بهره‌مند شوید. این نکته قابل توجه است که دیابت نوع 2 می­‌تواند عوارض مهمی در سلامتی شما داشته باشد که برخی از آ‌ن‌ها می‌توانند جدی باشند. با این حال، اقداماتی وجود دارد که می‌­توانید برای کاهش خطر ابتلا به این مشکلات انجام دهید.

اکثر افراد مبتلا به دیابت زندگی فعالی دارند، آن‌ها می‌توانند از غذاها و فعالیت‌هایی که قبل از تشخیص بیماری داشتند، لذت کافی ببرند. دیابت به معنای پایان دادن به غذاهای لذیذ مانند کیک خامه‌ای نیست و بیشتر بیماران مبتلا به دیابت با کمی برنامه‌ریزی و مدیریت، می‌توانند از فعالیت‌های مورد علاقه‌ خود لذت ببرند. پیشنهاد می‌کنیم مطلب دسرهای سالم مخصوص افراد دیابتی را حتما مطالعه فرمایید.

علل دیابت نوع دو چیست؟

بنابر شواهد علمی محققان باور دارند که دیابت نوع 2 به علت ترکیبی از عوامل ژنتیکی و سبک زندگی در بدن ایجاد می‌­شود که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم:

دلایل ژنتیکی دیابت نوع 2

شاید برای شما جالب باشد که بدانید، بسیاری از افراد مبتلا به دیابت نوع 2، یا یکی از اعضای خانواده آن‌ها مبتلا به دیابت نوع دو بوده یا سایر مشکلات پزشکی مرتبط با دیابت، مانند سطح کلسترول و تری گلیسیرید بالا، فشار خون بالا یا چاقی هستند. به یاد داشته باشید که خطر ابتلا به دیابت در بستگان نزدیک یک فرد مبتلا به دیابت نوع 2 در مقایسه با شخصی بدون سابقه خانوادگی، 5 تا 10 برابر می‌تواند بیشتر باشد. همچنین بنابر تحقیقات انجام شده، احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 در گروه‌­های قومی خاص مانند افراد اسپانیایی تبار، آفریقایی و آسیای شرقی بیشتر است. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید مقاله مربوط به ارتباط فشار خون بالا و دیابت نوع 2 مطالعه نمایید.

عوامل سبک زندگی مؤثر بر دیابت نوع دو

خوردن یک رژیم غذایی ناسالم و ورزش نکردن کافی می‌­تواند منجربه افزایش وزن شود که خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش می­‌دهد. درواقع به‌دلیل اینکه دیابت نوع دو باعث ایجاد مشکل رسیدن گلوکز کافی به سلول‌ها می‌شود، این مورد عوارضی مانند آسیب‌های کلیوی، اعصاب، چشم و بیماری‌های قلبی شود. خوراکی‌هایی که بهتر است در رژیم غذایی بیمار نباشند مواد غذایی مانند کربوهیدرات‌های ساده و فراوری شده مانند ماکارونی، شکر، آرد و انواع شیرینی هستند. همچنین تحرک بیشتر باعث افزایش سوخت‌وساز در بدن شده و از افزایش وزن بیمار مبتلا به دیابت نوع 2 جلوگیری می‌کند بنابراین داشتن یک برنامه منظم ورزشی برای بیمار ضرروی است.

پیشنهاد مطالعه: رژیم غذایی برای افرادی که دیابت + فشار خون بالا دارند!

تأثیر بارداری بر دیابت

تعداد کمی از زنان باردار در دوران بارداری به دیابت مبتلا می‌­شوند که به آن «دیابت بارداری» می­‌گویند. دیابت بارداری مشابه دیابت نوع 2 است، اما معمولاً پس از زایمان از بین می‌­رود. زنانی که در دوران بارداری به دیابت بارداری مبتلا می­‌شوند، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به دیابت نوع 2 در آینده هستند.

تاثیر بارداری بر دیابت

نحوه تشخیص دیابت نوع 2

تشخیص دیابت بر اساس علائم شما و نتایج آزمایش خون است. پزشک متخصص شما با بررسی نتایج آزمایش‌ها و سطح قند خون شما می‌تواند این بیماری را تشخیص داده و برای کنترل داروها و پرهیزهای لازم را تجویز کند.

اندازه گیری سطح قندخون

در ادامه برخی از مهم‌ترین نشانه‌های بیماری دیابت نوع دو را که دانستن آن‌ها ضروری است شرح می‌دهیم.

علائم و نشانه‌های دیابت نوع 2

قبل از تشخیص دیابت نوع 2، اکثر افراد هیچ علامتی ندارند. در افرادی که دارای علائم هستند، شایع‌ترین آن‌ها عبارتند از:

  • نیاز به دفع مکرر ادرار
  • احساس تشنگی
  • تاری دید

توجه به این نکته ضروری است که این علا‌ئم به ‎تنهایی و بدون انجام آزمایش‌های پزشکی نمی‌تواند نشان‌دهنده بیماری باشد.

تست‌های آزمایشگاهی رایج برای تشخیص دیابت

اصلی‌ترین آزمایشی که پزشکان برای تشخیص دیابت از آن استفاده می‌کنند، آزمایش قند خون است که این تست به چند روش مختلف انجام می‌شود.

پیشنهاد مطالعه: اندازه گیری قندخون با دستگاه تست قند خون دیابان

تست‌های آزمایشگاهی برای تشخیص دیابت

آزمایش قند خون تصادفی

در آزمایش قند خون تصادفی این امکان وجود دارد در هر زمانی در طول روز، بدون توجه به آخرین زمانی که غذا خورده‌اید خون بگیرید. به یاد داشته باشید سطح طبیعی قند خون تصادفی بین 70 تا 140 میلی گرم در دسی لیتر (3.9 تا 7.8 میلی مول در لیتر) است.

بیشتر بخوانید: آیا می‌توانید قند خون را از انگشتان مختلف دریافت کنید؟

آزمایش قند خون ناشتا

این نوع تست، آزمایش خونی است که بعد از نخوردن یا ننوشیدن به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت که معمولاً در طول شب اتفاق می‌افتد، انجام می‌شود. بهتر است این نکته را بدانید که سطح طبیعی قند خون ناشتا کمتر از 100 میلی گرم در دسی لیتر(5.6 میلی مول در لیتر) است.

آزمایش هموگلوبین

آزمایش خون “A1C”می‌تواند میانگین سطح قند خون شما را در دو الی سه ماه گذشته اندازه‌گیری ­کند. مقادیر طبیعی برای A1C بین 4 تا 5.6 درصد است. انجام این آزمایش می­تواند در هرزمانی از روز (که بهتر است قبل یا بعد از غذا) صورت گیرد.

تست تحمل گلوکز خوراکی

تست تحمل گلوکز خوراکی (OGTT) آزمایشی است که شامل نوشیدن محلول گلوکز مخصوص (معمولاً با طعم پرتقال یا کولا) است. قبل از نوشیدن محلول و سپس یک و دو ساعت پس از نوشیدن آن، سطح قند خون شما آزمایش می‌­شود. به دلیل ناراحتی، OGTT  معمولاً برای آزمایش استفاده نمی‌شود، مگر در زنان باردار. در نهایت اگر دیابت برای شما تشخیص داده شود، پزشک ممکن است آزمایش‌های بیشتری را برای تعیین نوع دیابت و بررسی هرگونه عوارض سلامتی انجام دهد. در کنار این موارد می‌توانید سرویس خودتان را در اپلیکیشن سیناکر بسازید؛ با استفاده از این اپلیکیشن میزان قند خون خود را ثبت کرده و با کمک الگوریتم‌های هوش مصنوعی، وضعیت بیماری خودتان را بررسی کنید.

بیشتر بدانید: چه عواملی بر دقت دستگاه‌های اندازه‌گیری قند خون تأثیر می‌گذارد؟

معیارهای تشخیص دیابت نوع دو چیست؟

در اینجا سه معیار برای طبقه­ بندی سطح قند خون وجود دارد: معیار طبیعی، افزایش خطر یا دیابت.

طبیعی: اگر قند خون ناشتا کمتر از 100 میلی گرم در دسی لیتر(5.6 میلی مول در لیتر) باشد این وضعیت طبیعی گزارش شده و نشان می‌دهد فرد در افزایش خطر ابتلا به دیابت نیست.

خطر افزایش یافته: برخی از نتایج آزمایش، فرد را در رده «خطر افزایش یافته» قرار می­‌دهد؛ به این معنی که سطح قند خون بالاتر از حد طبیعی است و آن‌ها در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند.

اختلال گلوکز ناشتا: این اختلال با تعریف سطح قند خون ناشتا بین 100 تا 125 میلی گرم در دسی لیتر(5.6 تا 6.9 میلی مول در لیتر) تشخیص داده می‌­شود.

اختلال تحمل گلوکز: اختلال تحمل گلوکز، به‌عنوان سطح قند خون 140 تا 199 میلی گرم در دسی لیتر(7.8 تا 11 میلی مول در لیتر) دو ساعت پس از OGTT تعریف می‌­شود.

توجه کنید که افراد با A1C 5.7 تا 6.4 درصد (39 تا 46 mmol/mol) در معرض خطر افزایش یافته قرار دارند. درواقع، احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 با سطح A1C بیشتر به حد بالای این محدوده است.

استفاده از گلوکومتر برای اندازه گیری سطح قندخون

این مورد از نتایج افزایش خطر، گاهی اوقات با اصطلاح پیش دیابت عنوان می‌شود. در این بین، تقریباً از هر سه بزرگسال آمریکایی یک نفر را می‌­توان به عنوان پیش دیابت طبقه‌­بندی کرد. اگر نتایج نشان می‌دهد که در معرض خطر بیشتری هستید، شما می‌توانید با پزشک یا پرستار در مورد تغییراتی که می‌توانید برای کاهش خطر ابتلا به دیابت ایجاد کنید، مشورت کنید. این تغییرات شامل بهبود رژیم غذایی و عادات ورزشی، کاهش وزن و ترک سیگار است. آزمایش قند خون نیز هر سال تکرار می‌­شود.

اگرچه میزان پیشرفت متفاوتی دارد، اما تقریباً 25 درصد از افراد مبتلا به اختلال گلوکز ناشتا یا تحمل گلوکز، طی سه تا پنج سال به دیابت نوع 2 مبتلا می­‌شوند. در صورت نگرانی درباره خطر افزایش یافته بهتر است پیشاپیش با یک پزشک مورد اطمینان در ارتباط باشید؛ در اپلیکیشن سیناکر می‌توانید از مشاوره‌های پزشکان متخصص بهره‌مند شوید و روند درمان خود را تسهیل ببخشید.

بیشتر بدانید: نقش پیش بینی قند خون در رسیدن به محدوده قندخون سالم

دیابت

پزشکان دیابت را در صورتی تشخیص می‌­دهند که فردی یک یا چند مورد از موارد زیر را داشته باشد:

  • علائم دیابت و قند خون تصادفی 200 میلی گرم در دسی لیتر(11.1 میلی مول در لیتر) یا بالاتر
  • سطح قند خون ناشتا 126 میلی گرم در دسی لیتر (7 میلی مول در لیتر) یا بالاتر
  • قند خون 200 میلی گرم در دسی لیتر (11.1 میلی مول در لیتر) یا بالاتر دو ساعت پس از OGTT
  • 5A1C درصد (48 mmol/mol) یا بالاتر

اگر نتایج شما نشان‌دهنده ابتلا به دیابت باشد، پزشک یکی از این آزمایش‌ها را در روز دیگری برای تایید تشخیص تکرار می‌کند.

عوارض دیابت نوع 2

باید بدانید که دیابت نوع دو یک بیماری مزمن بوده و در صورت عدم مدیریت صحیح می‌­تواند منجر به طیف وسیعی از عوارض سلامتی شود. برخی از شایع­‌ترین عوارض مرتبط با دیابت نوع 2 عبارتند از:

بیماری­‌های قلبی عروقی: افراد مبتلا به دیابت نوع 2 در معرض افزایش خطر ابتلا به بیماری­‌های قلبی، سکته مغزی و سایر مشکلات قلبی عروقی هستند.

آسیب کلیه: دیابت می‌­تواند به رگ­‌های خونی کوچک در کلیه­‌ها آسیب برساند و منجربه بیماری مزمن کلیوی و حتی نارسایی کلیه شود.

آسیب عصبی: سطح بالای قند خون می‌­تواند باعث آسیب به اعصاب سراسر بدن شده و منجر به طیف وسیعی از مشکلات مانند نوروپاتی یا آسیب عصبی در پاها و دست­‌ها شود.

آسیب چشم: این بیماری می‌­تواند به رگ­‌های خونی در شبکیه آسیب برساند و حتی در مواردی منجر به مشکلات بینایی و حتی نابینایی شود.

آیا درمان دیابت نوع 2 امکان‌پذیر است؟

درمان دیابت نوع 2 شامل مدیریت سطح قند خون و پیشگیری یا مدیریت عوارض این بیماری است. برخی از درمان‌­ها و کنترل‌های رایج برای دیابت نوع 2 عبارتند از:

تغییرات سبک زندگی: همانطور که ذکر شد، تغییرات سبک زندگی مانند حفظ وزن سالم، رژیم غذایی سالم، ورزش منظم و مدیریت استرس می‌­توانند به مدیریت قند خون و جلوگیری از عوارض کمک کنند.

داروهای خوراکی: انواع مختلفی از داروهای خوراکی وجود دارد که می­‌توانند به کاهش سطح قند خون و بهبود حساسیت به انسولین کمک کنند، مانند متفورمین، سولفونیل اوره و تیازولیدین دیون­‌ها.

داروهای تزریقی: برخی از افراد مبتلا به دیابت نوع 2 ممکن است نیاز به مصرف انسولین یا سایر داروهای تزریقی برای مدیریت سطح قند خون خود داشته باشند.

پایش قند خون: پایش منظم قند خون می‌­تواند به افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک کند سطح قند خون خود را ردیابی کنند و تنظیمات لازم را در برنامه درمانی خود انجام دهند. جهت اندازه‌گیری منظم قند خون، می‌توانید از انواع دستگاه‌های تست قند خون استفاده و بیماری خود را کنترل کنید. همچنین برای دیدن انواع این دستگاه‌ها، می‌توانید به فروشگاه سیناکر مراجعه کنید.

پشتیبانی تیم مراقبت­های بهداشتی: همکاری با یک تیم مراقبت­‌های بهداشتی که شامل پزشکان، پرستاران و مربیان دیابت است می‌­تواند به افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک کند. اعضای تیم مراقبت یک برنامه درمانی شخصی ایجاد می‌کنند و وضعیت بیماری را به‌طور مؤثر مدیریت کنند. با این حال اگر زمان و حوصله کافی برای مراجعه حضوری به پزشک مشاور خود را ندارید، می‌توانید به اپلیکیشن سیناکر مراجعه کنید؛ با خرید پلن‌های مشاوره و سلامت با خیال راحت و به طور دائم با پزشک مورد نظر خود در ارتباط باشید.

افراد مبتلا به دیابت با کمک متخصصان مراقبت­‌های بهداشتی، تغییر در شیوه زندگی و مصرف داروهای تجویز شده می­‌توانند وضعیت خود را مدیریت کرده و خطر عوارض را کاهش دهند. همچنین شرکت در معاینات و غربالگری­‌های منظم برای نظارت بر عوارض بالقوه و انجام اصلاحات در برنامه‌­های درمانی در صورت لزوم اهمیت بسیاری دارد.

نحوه پیشگیری از دیابت نوع دو

درست است که برخی از عواملی که در ایجاد دیابت نوع 2 نقش دارند مانند ژنتیک و سن، خارج از کنترل فرد هستند. اما با این حال چندین تغییر در شیوه زندگی وجود دارد که می­‌تواند به کاهش خطر ابتلا به این بیماری کمک کند. این تغییرات شامل موارد زیر است:

نحوه پیشگیری از دیابت نوع دو

حفظ وزن سالم: اضافه وزن یا چاقی یک عامل اصلی و پرخطر برای دیابت نوع 2 است؛ درحالی‌که از دست دادن تنها مقدار کمی از وزن مانند 5-10 درصد وزن بدن، می­‌تواند به کاهش خطر کمک کند.

رژیم غذایی سالم: رژیم غذایی سرشار از میوه‌­ها، سبزیجات، غلات کامل، پروتئین بدون چربی و چربی­‌های سالم می‌­تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کند. از سوی دیگر، رژیم غذایی سرشار از غذاهای فرآوری شده و شیرین می‌­تواند این خطر را افزایش دهد.

ورزش منظم: فعالیت بدنی منظم می­‌تواند به بهبود حساسیت به انسولین و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کند. در بیشتر روزهای هفته حداقل 30 دقیقه ورزش متوسط مانند پیاده‌روی سریع یا دوچرخه سواری را هدف قرار دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید مقاله مربوط به در حین ورزش چه اتفاقی برای قند خون می‌افتد؟ را مطالعه نمایید.

مدیریت استرس: استرس مزمن می­‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد. روش‌هایی مانند مدیتیشن، یوگا یا تنفس عمیق می‌­توانند به کاهش سطح استرس کمک کنند.

اجتناب از سیگار کشیدن: سیگار عامل خطر اصلی دیابت نوع 2 و همچنین طیف وسیعی از مشکلات سلامتی دیگر است. ترک سیگار می­‌تواند به کاهش خطر کمک کند. با ایجاد این تغییرات در سبک زندگی، افراد می‌­توانند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را به میزان قابل توجهی کاهش دهند. حتی اگر قبلاً برای فردی پیش دیابت تشخیص داده شده باشد، این تغییرات می‌­تواند به پیشگیری یا حتی به تاخیر انداختن شروع دیابت نوع 2 کمک کند. همکاری نزدیک با متخصصان مراقبت‌های بهداشتی جهت ایجاد یک برنامه شخصی برای پیشگیری از دیابت که عوامل خطر فردی و اهداف سلامتی را در نظر می‌گیرد، مهم است. همین حالا با سرویس پایش سیناکر، این کار را انجام دهید و توصیه‌های پزشک خود را بر اساس نتایج تست‌هایی که در این اپلیکیشن ثبت کرده‌اید، دریافت کنید.

بیشتر بدانید: سیگار کشیدن و ابتلا به دیابت

سطح قند خون خود را کنترل کنید

تا به اینجا تأکید کردیم که برای پیشگیری و درمان دیابت خود بهتر است یک سبک زندگی صحیح داشته باشید. برای داشتن سبک زندگی مناسب با بیماری خود اولین قدم مدیریت سطح قند خون فرد بیمار است. برای تحقق این هدف لازم است به طور دائم قند خون را اندازه‌گیری کنیم؛ بدین منظور نیاز به دستگاه‌هایی داریم تا مناسب اندازه‌گیری قند خون در منزل باشد. ما در فروشگاه سیناکر لیستی از انواع آن‌ها را در اختیار شما قرار دادیم؛ شما می‌توانید با خیال راحت دستگاه مورد نظر خود را انتخاب و خریداری کنید تا روند بیماری خود را کنترل کنید.

قدم مهم بعدی، مشورت دائم با تیم پزشکی مراقبت از دیابت‌ است. استفاده از مشاوره‌های پزشکی به صورت منظم می‌تواند خاطر شما را راحت و سلامت نهایی شما را تضمین کند. البته اگر مشغله‌های روزمره شما مانع از مراجعه به پزشک می‌شود، یکی از بهترین روش‌ها استفاده از مشاوره‌های آنلاین است. در اپلیکیشن سیناکر می‌توانید بدون اتلاف هزینه و زمان از مشاوره‌های پزشکان متخصص بهره‌مند شوید و روند درمان خود را بهبود دهید.

جمع بندی دیابت نوع دو

همانطور که توضیح دادیم، دیابت نوع 2 یک بیماری مزمن است که میلیون­‌ها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می‌­دهد. در حالی که دیابت می‌تواند یک وضعیت جدی و تهدید­کننده زندگی باشد، اما افراد مبتلا به آن می‌­توانند اقداماتی را برای مدیریت این بیماری و جلوگیری از عوارض انجام دهند.این اقدامات عبارتند از: تغییرات سبک زندگی مانند رژیم غذایی سالم، ورزش منظم و حفظ وزن مناسب برای مدیریت سطح قند خون و کاهش خطر عوارض؛ همچنین استفاده از داروها و سایر درمان‌های تجویر شده به بهبود سلامتی شما کمک می‌کند.

مشاوره و درخواست راهنمایی از یک تیم مراقبت­‌های بهداشتی متخصص نیز برای مدیریت دیابت نوع 2 مهم است. افراد مبتلا به دیابت نوع 2 با آگاه بودن، انتخاب‌های سالم و ایفای نقش فعال در مراقبت از آن‌ها، می‌توانند زندگی کامل و سالمی داشته باشند و شرایط خود را مدیریت کنند. ما در این مقاله با بررسی نکات مهم در خصوص بیماری دیابت نوع دو و با معرفی اپلیکیشن و سایت سیناکر تلاش کردیم تا نگرانی شما را در خصوص این بیماری کمتر کنیم.

ارسال سریع و مطمئن

تحویل فوری در شهر تهران

پشتیبانی مداوم

پاسخگویی پزشکان در اپلیکیشن سیناکر

خدمات پس از فروش

۷ روز ضمانت بازگشت کالا

در صورت خرید از فروشگاه آنلاین سیناکر